zoeken
Zoeken!
Contactgegevens  
Haptotherapie Doetinchem AGB-code zorgverlener: 90-037540
Fazantlaan 15 AGB-code praktijk: 90-(0)16155
7004 BM Doetinchem Lid NFG vakgroep VPMW Nr.: 6608086365
Tel: 0314 - 64 28 17  kvk-nummer: 09184808 
E-mail: info@haptotherapiedoetinchem.nl   

Wat vond men ervan

Annemiek, 38 jaar

Via een goede vriendin ben ik bij Corina terechtgekomen. Eigenlijk wist ik op dat moment niet goed wat me te wachten stond en waar ik precies aan begon. Vanuit mijn interesse en het willen werken aan mijn persoonlijke ontwikkeling ben ik er nieuwsgierig, maar met een open houding maar toe gegaan.

Enkele sessies verder bleek dat ik wel wist wie ikzelf ben. Alleen in mijn privé leven waren er dingen gebeurt die toch van invloed zijn geweest op mijn gevoelsleven. Verleden, een behoorlijke medische ingreep en mij eigen karakter (iedereen pleasen) maakten dat ik steeds verder van mijn eigen ik verwijderd raakte. Ik liep met een enorm gevoel van eenzaamheid rond. Een enorme bal in mijn buik. Ik wilde hier wat aan doen, dichter weer bij mijzelf, omdat dat iets oplevert, namelijk geen angst. Hierdoor kun je je verder ontwikkelen. Dat is vooruitgang.

Corina startte al vrij snel met de lichamelijke aanraking. Hierdoor kan zij laten zien wat je lichaam aan signalen geeft en hoe deze reageert. Al snel werd het duidelijk dat er een blokkade in mijn gevoel zat. Dit uitte zich door een warm bovenlichaam en een ijskoud onderlichaam. Dit was een enorme gewaarwording. Zo geconfronteerd te worden met je lichaam die laat zien wat je in gesprekken laat horen. In mijn geval een weerspiegeling van mij gevoelsleven.

Corina heeft steeds gesprekken met mij gevoerd, afwisselend met oefeningen en aanrakingen. Zo probeert zij samen met mij een evenwicht te krijgen in lichaam en geest. De balans terug krijgen. Dit koppel je dan terug in het dagelijks leven. Corina laat je zien en ervaren (door lichamelijke aanraking) wie je bent en wat je doet.

Nu op dit moment heeft Corina mij eigenlijk heel veel geleerd. Maar het allerbelangrijkste is toch wel het volgende: Je heb jezelf: je bent jezelf! Zorg dat je jezelf ben en blijft!!!

Zij heef mij geleerd weer te luisteren naar mijzelf, bewust. In een eerlijke, veilige en warme omgeving door een enorme warme en deskundige persoonlijkheid.

 
Ga naar de website: Tango Argentino El Eje
Contactgegevens
Haptotherapie Doetinchem
Fazantlaan 15
7004 BM Doetinchem
Tel.: 0314-642817
e-mail: info@haptotherapiedoetinchem.nl
kvk-nummer: 09184808
lidmaatschap NFG vakgroep VPMW, registratienummer: 6608086365
lidmaatschap RBCZ, licentienummer: 809275RR
Geen Footermenu
© 2020 GemakkelijkOnline
Bronvermelding